Velkommen til behandling!

Welcome to my Healing Universe!

Sliten? Utbrent? “Lost in space”? Stresset? Sliter du med å finne mening? Vondt i kroppen? Rastløs? Vedvarende tristhet? Håpløshet? Dårlig selvtillit eller lav selvfølelse? Manglende følelse av verdi? Føler du deg fanget i ditt eget liv? Savner du å ta bedre vare på deg selv og bli bedre kjent med din egen kropp og nære din egen sjel? Vekke kjærligheten i ditt eget hjerte til live, bli glad i deg selv og skape det livet du ønsker deg?

Vit at jeg er her! Kontakt meg for en hjertevarm samtale, et inspirerende kurs, en avslappende, jordende og balanserende massasje eller bestill en Rose Healing som kan hjelpe deg tilbake til deg selv og din egen magiske selvhealingsprosess. Kropp og sjel er mirakuløse, 

om vi lytter og tar vare på dem!

"Wounds don`t heal the way you want them to,

they heal the way they need to.

It takes time for wounds to fade into scars.

It takes time for the process of healing to take place.

Give yourself that time. Give yourself that grace.

Be gentle with your wounds. Be gentle with your heart.

You deserve to heal..."

Dele Olanubi

VIKTIG! Avbestilling og betaling

 Avtalte timer som ikke kan benyttes, må avbestilles senest 24 timer i forveien eller betales i sin helhet.

Alle behandlinger skal betales samme dag som den blir utført. Ved forsinket betaling tilkommer et purregebyr på kr 75 ved 1. påminnelse. Ved 2. påminnelse tilkommer nye 75 kr samt inkassovarsel.


IMPORTANT! Cancelling and payment

If you have booked an appointment/treatment with me and cant show up, please cancel within 24 hours, or else you have to pay for the whole session. Payment for a treatment has to be done at the same day as the treatment or else additional fees will be added,


B​uy a gift card 

to someone you love or 

who deserves to relax !

​GAVEKORT/

GIFTCARD

Kjøp gave kort til noen du er glad i eller til noen som trenger litt påfyll og avspenning i hverdagen<3

Anti-Stress-Massaje/

Anti-Stress-Massage

60 min 900 kr

90 min 1300 kr

Herlig dyptvirkende, avspennede massasje med eteriske oljer, pusteøvelser, trykkpunter og visualisering. Du kan drømme deg litt bort fra hverdagen, sveve, men likevel jordes nydelig i kroppen.

Massasje/

Massage

60 min 900 kr

90 min 1300 kr

Velg mellom graviditetsmassasje, aromamassasje, rygg/nakke-massasje, ansikt- og hodebunnsmassasje, dyptgående massasje eller kroppsmassasje.

Massasjen tilpasses etter den enkeltes 

plager, spenninger og situasjon.


Kurs/

Courses

Jeg tilbyr flere ulike in-person og online-kurs, noen eksempler er:

Intuitiv Plant Spirit Medicine

kr 4200 for 3 kvelder

Blomstermedisin/Floweressences

kr 1400

Soulhealing through the wisdom of flowers

kr 1400

Rose-Yoga-kurs/Rose Yoga Course

kr 900 pr time individuell

Baby-massasje

kr 1300


Den gode samtalen/

Heart- & Soulfilled Conversation

60 min 900 kr

90 min 1300 kr

Det er ikke en selvfølge lenger at alle har et  nettverk rundt seg. Det er heller ingen selvfølge lenger at selv om en HAR  et nettverk, at dette føles ekte og trygt og at en blir sett, hørt og forstått. Det er ikke alltid tid og rom til den dype, ærlige og gode, men også ofte smertefulle samtalen. Denne timen er verdifull når du trenger noen som lytter med et åpent hjerte, sinn og sjel. Luft ut det du har på hjertet eller det som tynger og blokkerer deg enten det er sorg, sinne, forvirring, smerte, håpløshet., motløshet........Vi setter sammen ord på og synliggjør, jorder, det som hindrer deg i å gro og blomstre og søker å finne gode, trygge veier mot healing og glede.

Rose Spirit Medicine

60 min 900 kr

90 min 1300 kr

120 min 1700 kr

Her benytter jeg ofte en kombinasjon av 

ulike behadlingsformer som samtale, ernæringsterapi, blomstermedisin, blomsterhealing, urteterapi,shamanic healing, forestbathing, massasje, avspenning, energibalansering, vitamin/mineralterapi, motivasjon/inspirasjon, affirmasjoner, yogaøvelser, visualiseringsøvelser, pusteøvelser, avspenningsøvelser, fargeterapi m.fl. Behandlingen tilpasses individuelt etter den enkeltes  behov.

Rose Healing

60 min 1000 kr

En skjønn, avgiftende, fornyende og harmoniserende behandling for kropp og sjel med rosa roser, rosevann og rosaquartskrystaller!Blomstermedisin/

Floweressence-Medicine-Consultation

60 min 900 kr

90 min 1300 kr

Blomsterriket har utrolig mye kjærlighet, magi, påfyll, glede og healing å tilby oss. Blomsteressenser er en fantastisk energimedisin for å løse opp energimessige blokkeringer, styrke våre chakra og energifelt og sette oss dypere i kontakt med våre følelser, vår egen sjel, vårt barnlige hjerte, håp, drømmer og sanne behov. Her prater vi først åpent og ærlig sammen, jeg bruker også gjerne en meditasjon/visualisering og kommer frem til essenser som kan styrke deg i din selvhealingsprosess.

(NB! Jeg selger ikke essenser, men kan  vise deg hvordan du kan lage dem eller hvor du kan kjøpe dem)


This website is designed fully by Lene Rose 2022, All rights reserved