En kjærlighetsfylt oase i hverdagen!

"Naturen gir alle mennesker anledning

til å bli lykkelige,

om de bare vet å benytte seg av den!"


( Ønsker du mer naturlig påfyll og inspirasjon rett inn i hjemmet ditt, har jeg lagt ut masse gratis materiale (dikt, podcasts, refleksjoner, meditasjoner, quotes, naturbilder etc) på min "gamle" hjemmeside www.lenerosehelhetsterapi.com )


Jeg startet opp min første klinikk i 2000 som fysioterapeut, men opplevde etterhvert et savn etter noe mer - et mer helhetlig tilbud å tilby mine kunder for å kunne gi kropp og sjel bedre "hjelp til selvhjelp" - gi dem som kom til meg redskaper, motivasjon, håp og ikke minst evnen til å se hvor mirakuløs kroppen er og hvor flott den jobber MED oss hvis vi bare lytter til den og lever i harmoni med den! Min søken ledet meg etterhvert gjennom utdannelser og kurser i bl.a urteterapi, ernæringsterapi, plant spirit medicine, shamanic healing, blomsterhealing, ayurvedisk medisin, blomstermedisin, lymfedrenasje, antistressterapi, aromamassasje og energi/chakrabalansering. Det som kjennetegner disse naturterapeutiske behandlingsformene, er at de ser på "sykdom" eller lidelser som noe som kommer når vi motarbeider vår egen natur; når vi ikke spiller på lag med kroppen og hjertet vårt - "sykdom" er ikke en forbannelse eller et problem som bare kunstig skal fjernes, men derimot en mulighet til å vekke oss til å endre livsførsel og forstå mer av vårt forhold til oss selv, vår egen kropp og ikke minst andre mennesker. Dette var for meg en så innlysende og naturlig tankegang at jeg ønsket å arbeide videre i denne retningen.


Siden den gang har klinikken utviklet seg fra å være en tradisjonell fysioterapi-virksomhet til å bli et alternativt - eller rettere sagt NATURLIG - helsesenter. For hva er vel mer naturlig enn naturen og vår egen kropp???

Mitt ønske er at Rose Spirit Medicine skal være et fristed i hverdagen

- et pusterom - et sted hvor du bare kan "være".


"Å være eller ikke være" ER faktisk spørsmålet....."


I dag er altfor mange så opptatt av å gjøre, prestere, mestre, rekke, konkurrere og imponere at de glemmer å være tilstedet i sitt eget liv og bare nyte øyeblikket - de har ikke tid! Mange dras med i dragsuget - "effektivitetskarusellen" - uten å kjenne etter hva de holder på med eller hvorfor de gjør det! Jeg ønsker å gi deg tid og rom til å finne tilbake til stillheten - kjernen - i deg selv. Slik at du igjen kan begynne å lytte innover istedet for hele tiden søke råd svar, bekreftelser og annekjennelse utenfra.

Stopp å lete - lytt i stedet!


"What you are looking for is inside of you....."


Sannheten - de "rette" svarene - bærer du inni deg selv - du må bare slutte å tro at alle andre vet så mye bedre en deg hva som er riktig. Det er kun DU som vet hva som er best for DEG! Men det forutsetter at du lytter til kroppen din - "din indre stemme".

Problemet for mange idag er bare at det ikke lenger er så lett å lytte til hjertet eller den pålitelige "magefølelsen" når de "lever i hodet"; hjernen jobber på høygir 24 timer i døgnet; Alt skal forstås, forklares, dokumenteres, organiseres og settes i system. Og likevel ender det for de fleste i kaos, frustrasjon og stress....!


Det hevdes at den lengste reisen vi noensinne kommer til å gjøre er "fra hodet til hjertet". "Jeg lette høyt og lavt etter det som manglet i livet mitt - så oppdaget jeg at det var meg!" - er en a-ha-opplevelse stadig flere får i våre dager! Altfor mange opplever at de har levd hele sitt liv for andre og etter andres ønsker, forventning, krav og forestillinger og føler etterhvert at de har mistet eller hvisket ut sin egen identitet på veien. De kan ikke lenger sette ord på sine egne behov, hva de ønsker seg eller drømmer om, og kan nesten ikke føle eller forstå sin egen kropp etter mange år uten å sette grenser for eller ta vare på seg selv....

Hva får hjertet ditt til å synge av glede?


HVA DRØMMER DU OM?


Når vi fødes, fødes vi som små "frø". Vi kan velge å ligge trygt og beskyttet i skallet vårt i den mørke jorda, eller vi kan velge å tilsynelatende ubeskyttet spire uten å vite hvor vi skal eller hvordan vi kommer dit. Et frø kan ikke vite at det har potensialet til å bli en blomst (eller???). Frøet har jo tross alt aldri vært en blomst før! 


Min oppfordring til deg er; 

"Våg og vokse og utvikle deg til den fantastiske blomsten du er ment å være!"

Når vi ikke lenger prøver å leve opp til vår egen eller andres forestilling om hvordan vi skal være, vil vi oppdage vår egenart. V

i lærer å bli oss selv og får våre skjulte evner til å åpne seg.. 

(Shakti Gawain).


GOD VEKST<3

This website is designed fully by Lene Rose 2022, All rights reserved